lördag 31 januari 2009

På Barnakuten

Gick bra på Barnakuten, fast det tog lååång tid. Kom dit vid 9.30 o var inte hemma förrän 14! När vi kom var vi ensamma i väntrummet men när vi passerade väntrummet på hemvägen var det typ fullt, så glad att vi åkte in tidigt.
De konstaterade iaf att det nog e magsjuka, men att den är långvarig pga Sunshine´s känsliga mage... &/lr att hon ev. är glutenintolerant! :-/ Ska göra tester senare när hon blivit helt bra från magsjukan. De gav henne iaf näringslösning var 5:e minut eftersom hon var lite uttorkad, så nu är det bara att fortsätta att ge henne det hemma... var 5:e-10:e minut! Tog lite prover oxå o de såg fina ut, så vi kunde åka hem till slut. Men så ledsen hon blev när de skulle sticka henne i fingret :-( Inte alls kul! Men fick äta lite piggelin, o det var lite gott. Hoppas nu att hon blir bättre o piggare så hon kan få tillbaka lite aptit.

2 kommentarer:

Izzen sa...

Hej!
Skönt att det inte var någon fara med din lilla tjej!
Men fy vad trist det är när det tar lång tid och de små inte alls vill vara på sjukhus..

Hoppas hon blir helt bra snart!
Kramar Ida

Anonym sa...

Vad skönt att ni fick lite svar i alla fall och hoppas hon är frisk snart. Håller tummarna för att hon inte är glutenintolerant, men är hon det så finns dte som tur är många bra ersättningsprodukter idag. Känner två personer som har glutenintolerans.

Kram på er!