fredag 9 april 2010

Fredag

å regn :( dagen har varit lång o seeg, men fick iaf lite städat på fm. Fick som tur var lite lek/kaffebesök av bröderna L & N å mamma C på em så vi blev lite piggare =) Så har Sis varit hit oxå ju :)

Har nu ätit pizza, Sunshine har badat o sedan somnat alldeles själv i sin säng... ja, kl är inte ens 18 men hon brukar sova hela natten ändå. Jag o E ska nog ta o å kika på sista delen i Millenium-serien... jag har sett den redan men tydigen inte E, så jag får offra mig ;) Kanske kan det bli lite Pop Corn till...
Kram//i

5 kommentarer:

Ida sa...

OBS! KAN INTE LOGGA IN PÅ BLOGGEN LÄNGRE SÅ HÅLLER PÅ ATT FIXA EN NY... KOMMER TA LITE TID MEN SNART KOMMER NY ADRESS HÄR!
KRAM//I

Emma sa...

Hej gumman! Hur har ni det? Här är allt bra, ULet gick jätte bra. Så skönt. Kan avslöja att det var samma kön som ni skulle få, haha, vi kunde inte låta bli att kika =) Hur går det med bloggen förresten? Ha det bra! Kramis

Emma sa...

Hej! Jo det är känns kul =) Ok, det låter inte lätt. Själv kan jag inte heller någonting om när det inte funkar, tyvärr. På sista april.. ja du, vi har ingenting planerat än så länge faktist. Ta det lugnt =) Har ni några planer för sista april? Kram!

Ida sa...

NY BLOGGADRESS:
www.ida-thisisme.blogspot.com
Hoppas vi ses ;)
Kram//i

Ida sa...

Ser att jag fortf har läsare här ;)
NY ADRESS:
www.ida-thisisme.blogspot.com
Ses Kram